Alla dagar (12:00-22:00)

0790-12 00 05

GRATIS FRAKT
På alla order

Att beställ online

Via oss kan du alltid beställa receptfria samt receptbelagda läkemedel snabbt och på ett enkelt sätt. Vi samarbetar med flertalet EU-godkända apotek runtom i hela Europa, detta medför att vi kan erbjuda ett stort och varierat utbud av läkemedel och generika. Beställning av läkemedel online har blivit alltmer populärt på senare år och det finns idag fleratalet etablerade online-apotek runtom i världen. Vi strävar alltid efter att ge dig en så bra upplevelse och ett så bra köp som möjligt.

Vad är ett onlineapotek?

Ett så kallat online-apotek är, precis som namnet anspelar på ett apotek som finns tillgängligt online. Vilket medför att du kan beställa läkemedel oavsett vart du befinner dig rent fysiskt. Vilket medför att du med andra ord inte behöver uppsöka ett fysiskt apotek för att få tag på läkemedel utan kan sköta all läkarkontakt samt även beställa din önskade medicin direkt online.

Onlinekliniker är ofta specialiserade inom olika specifika områden, detta innebär att kunskapsnivån är hög samt att en fullgod behandling kan erbjudas. Genom att samla olika yrken på samma plattform – allt från läkare till farmaceuter – så kan du också känna dig helt trygg med att få just det du behöver för att kunna få möjlighet att må bättre. Vi har en stor vana vid att behandla en mängd olika besvär, och inga problem är för små eller för stora för oss.

Hur beställer man online?

Beställning av läkemedel online från oss är ett bekvämt och smidigt sätt för dig att få tag i dina mediciner. Allt du behöver göra är att genomgå en process bestående av följande steg:

En snabb läkarkonsultation online. Innan du beställer läkemedel online är rekommenderar vi att du kontaktar en av våra läkare online för en konsultation. Det är enkelt och snabbt både att få kontakt med läkaren och att genomföra konsultationen. Oftast består läkarkontakten av att du besvarar vissa frågor läkaren ställer gällande just ditt hälsotillstånd, vilka besvär du upplever att du har, eventuell tidigare behandling och vilken behandling du önskar.

Privat och säker service:Vi erbjuder alltid privat och säker service, både när det gäller kontakt och överföringar av pengar. På vår hemsida krypteras all information, och du kan betala hos oss med alla de vanligaste betalsätten.

Snabb leverans:När du beställer läkemedel från oss kommer de alltid att levereras snabbt. Vanligtvis sker leveransen en, eller ett fåtal, arbetsdagar. Läkemedlen levereras alltid i ett diskret paket och på ett säkert sätt.

Vad ska man tänka på vid köp av receptbelagda läkemedel online?

Exakt hur det går till när man köper receptbelagda läkemedel online kan skilja sig åt mellan olika köp ställen. Några ställen säljer de receptbelagda medicinerna utan recept, varvid andra kräver ett giltigt recept som har blivit utfärdat av en legitimerad läkare. För dig som kund så är det alltid säkrast att handla på online-apotek som kräver recept och som har ett samarbete med godkända nationella apotek. Anledningen till detta är för att du då kommer veta vad det är du beställer något, och vad det är för läkemedel du sedan får hem till dig efter du köpt dem.

Om utskrivet recept saknas och EU-godkännande saknas för en aktör som tillhandahåller läkemedel blir det osäkrare för dig att handla därigenom. Det kan exempelvis handla om att du får andra läkemedel än de du har beställt – dessa kan ges ut under felaktigt namn och därmed bli svåra och identifiera – eller att doseringen skiljer sig åt, vilket kan vara förvirrande. Detta kan även innebära en stor hälsofara för dig som person, och du bör därför alltid försäkra dig om läkemedlet du intagar är de som de sålts som.

Om ett online-apotek saknar EU-godkännande för att bedriva sin verksamhet är också sannolikheten större att de läkemedel de tillhandahåller inte är vad de utges för att vara, utan det kan då vara något totalt annat – allt ifrån läkemedel med andra verksamma ämnen än vad som upgets, till overksamma tabletter. Därför är det viktigt att kolla upp online-apoteket du ska handla ifrån noggrant innan du genomför din beställning.