Alla dagar (12:00-22:00)

0790-12 00 05

GRATIS FRAKT
På alla order

Om oss

viagra-apotek.se är en plattform som erbjuder dig ett väldigt omfattande och samtidigt bekvämt hälsovårdsalternativ.
Via oss kan du få den hjälp du behöver och vi behandlar all kontakt med våra kunder med hög sekretess.
Du behöver inte längre vända dig till din lokala vårdcentral eller apotek, utan kan få hjälp av oss direkt online.

Här hos oss hittar du flertalet legitimerade läkare som kan hjälpa dig med en behandlingsplan, vårdförslag och recept som passar just dig.
Detta görs genom att du får träffa läkaren online och berätta om dina symptom, eventuellt tidigare behandlingar och läkemedel du använt samt om du har någon speciell behandling som du önskar.
Ni kommer sedan tillsammans överens om lämplig behandling som passar dig såpass bra som möjligt och som kan ge ett så bra resultat som möjligt för just din hälsa.

Vi samarbetar med flertalet EU-registrerade apotek vilket medför att du så snabbt och smidigt som möjligt kan få tag i de läkemedel du behöver för just din behandling.
EU-registreringen innebär att vi är godkända att bedriva vår verksamhet i enighet med EU:s lagar samt riktlinjer.
Detta blir även en säkerhet för dig som kund hos oss, då du kommer veta specifikt vad just du handlar.

Oavsett om det rör sig om originalläkemedel alternativt generiska läkemedel kommer de alltid hålla en väldigt hög kvalitet.
Processen är väldigt enkel samt på vår hemsida finner allt du behöver samlat på en och samma plats vilket underlättar enkelheten.
Med säkra och bra betalningsalternativ, snabba leveranser och fria fraktalternativ kan våra tjänster vara ett väldigt bra alternativ, och komplement, till den traditionella vården.

Vår Vision

Vår vision är att ge dig som kund ett större inflytande över din vård samt just din behandling.
Genom att vi tillhandahåller information om vilka olika behandlingsmetoder som finns tillgängliga för just dig så får du också möjlighet att kunna fatta bra beslut utifrån detta.
Om man ska hårdra det så är din hälsa alltid ditt eget ansvar, samt att ta ansvar för sin hälsa innefattar även att söka hjälp då du anser det nödvändigt och få behandling för de besvär som du upplever.

Via oss kan du vara säker på att få hjälp och att få komma i kontakt med en läkare omedelbart.
Genom att vi förenklat processen från att kontakta en läkare, få ett recept utskrivet och hämta ut sin föreskrivna medicin, är sannolikheten stor att fler känner sig bekväma med att faktiskt söka hjälp för sina symptom.
Inom både den statliga vården och den privatägda svenska vården är väntetiderna ofta långa, det kan även finnas flertalet olika brister och behandlingsalternativen som erbjuds är ofta färre.
Vi sätter alltid ditt bästa i fokus och strävar efter att ge dig en så bra kontakt med våran läkare, vård och behandling som är möjligt för just dig.

Vårt mål är att du ska kunna fortsätta ett så normalt liv som möjligt – och allra helst ser vi naturligtvis att du blir helt fri från dina symptom och de besvär som just du upplever.
Vi hoppas på att kunna hjälpa dig i största möjliga utsträckning, och är övertygade om att du inte kommer bli besviken om du beslutar dig för att låta oss hjälpa dig.

Vad erbjuder ni för typ av hjälp?

Hos oss kan du få flertalet olika typer av hjälp, baserat på vad just du är i behov av samt vilka önskemål du har.
På vår hemsida hittar du information om både hälsa, behandlingsmetoder, vård och olika läkemedel.
Du kan även komma i kontakt med en läkare snabbt online via oss, denna kan hjälpa dig med en behandlingsplan för just dig och kan även skriva ut recept till dig.

Genom att vara en spindel i nätet mellan flertalet olika parter blir vi också en väldigt effektiv aktör.
Vi kommer alltid göra vårat yttersta för att se till att våra kunder är helt nöjda, och vi är även måna om att erbjuda så bra tjänster och produkter som möjligt.
Vi strävar alltid efter att förbättras som aktör på marknaden och är idag ett av de mest etablerade online-apoteken som finns på marknaden.

Om du har några frågor eller funderingar kan du alltid känna dig välkommen att kontakta oss!